Tip os log ind

Ophavsret

Ophavsret

Al materiale på aoh.dk er beskyttet af lov om ophavsret.

Kopiering m.v.
Artikler, fotos, grafik, lyd og andet materiale fra Mediehuset Herning Folkeblad, der offentliggøres på aoh.dk og i Herning Folkeblads e-avis stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Samme regler gælder for downloads af fotos. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige forbrug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om lov om ophavsret hos Statens Retsinformation. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Mediehuset Herning Folkeblad.

Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid aoh.dk eller Herning Folkeblad på tlf. 96 26 37 00 eller mail kontakt@aoh.dk.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Links
Mediehuset Herning Folkeblad og aoh.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som aoh.dk eller underordnede sites linker til.

Du må gerne linke til forsiden af aoh.dk eller til en konkret underside i forbindelse med citering med tydelig kildeangivelse.

Vi accepterer ikke systematisk anvendelse af dybe links til underliggende indhold på sitet.

Der må heller ikke linkes sådan, at aoh.dk optræder som en del af en anden hjemmeside, medmindre der er lavet en aftale med Mediehuset Herning Folkeblad herom.