Tip os log ind

Bil Herning

Bil Herning

På aoh.dk gør vi meget ud af vores bilsektion. For besøgende, der finder vores bilside ved en enkelt ”bil herning” Google søgning, håber vi på at kunne dække alt hvad der har med biler at gøre her i Herning. Det vi kan tilbyde er:

  • Bilnyheder flere gange om ugen
  • Lange biltests af de mest populære modeller
  • En lang liste med brugte biler
  • Et katalog over hvilke nye biler man kan købe i Danmark
  • Et godt overblik over finansieringsmuligheder ved køb af bil, samt en beregner
  • Mulighed for at sælge din bil via annoncering på aoh.dk
     

Bilnyheder

Vores bilnyheder omhandler lokale bilforhandlere, der enten har aktuelle tilbud, holder åbent hus, eller har andet at tilbyde deres kunder. Ved hjælp af aoh.dk kan man som bilforhandler nå et stort publikum, hvor størstedelen bor i Horsens og omegn.

Biltests

Igennem Bilzonen.dk har vi altid de nyeste biltests på det danske marked. En testkører prøver bilerne af og beskriver derefter de gode og dårlige egenskaber – ofte med en endelig ”dom” over køretøjet.

Brugte biler

Vi har i skrivende stund over 40.000 annoncer med brugte biler. På hjemmeside har man som besøgende mulighed for at sortere annoncerne efter mærke og model, årgang, pris og antal kilometer som køretøjet har kørt. Udover brugte biler til salg – igennem en forhandler – kan man også søge efter biler der er sat til salg af privatpersoner, samt en liste over leasing biler.

Nye biler

Med vores nybilskatalog kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over ca. 6000 nye biler på det danske bilmarked, opdelt i mærke og modeller.

Det er muligt at se billeder af de forskellige nye biler, samt detaljerede specifikationer på udstyr, præstationer, dimensioner og afgifter. Vores katalog bliver opdateret hver uge.

Biløkonomi

På denne side har vi oprettet en oversigt over bilfinansiering- og bilforsikringsvirksomheder. Vi har også udviklet en finansieringsberegner, der kan hjælpe dig med at lave en finansieringsplan.

Sælg din bil

Sidst men ikke mindst har du på aoh.dk mulighed for at sælge din bil. Det er gratis at oprette en annonce, som vil blive vist på 15 af landets største onlinemedier – hvilket giver eksponering af annoncen for mere end én million potentielle købere. En basisannonce med billede er gratis, og der er mulighed for at betale for ekstra billeder.

Gå til bil.aoh.dk