Tip os log ind
  • 1/: »McArthurGlen Designer Outlet Neumünster« er et meget populært udflugtsmål for danskere. Det ligger en lille times kørsel syd for grænsen, og den december-lørdag, hvor dette foto blev taget, var det svært at finde andet end danske nummerplader på parkeringspladsen. Outletbyen minder på mange måder om det enorme projekt »Bestseller Tower & Village«, der skal opføres ved Brande. Derfor er det oplagt at lære af tyskernes erfaring med at få så stort et center i byens udkant. ?
    Foto: Thomas Vang Nielsen
  • 1/: Hovedgaden Grossflecken i Neumünster er lige som Storegade i Brande en hyggelig brolagt gade med rum til både biler og fodgængere. I Neumünster har man iværksat en del initiativer, som skal få outletgæster til at besøge bymidten.
    Foto: Thomas Vang Nielsen
  • 1/: Byrådet i Neumünster har gjort en stor indsats for at fremhæve de naturlige værdier, som byen har. Både turister og borgere værdsætter en velholdt og grøn by, fortæller borgmesteren. Billedet er taget på en julidag, hvor midtbyen udgjorde et skønt udflugtsmål.
    Foto: Thomas Vang Nielsen

Willkommen in Brande: Gode tyske råd før Bestseller-højhuset bygges

Tyskernes råd til Brande: Glæd jer til Bestsellers store projekt, gør jer lækre som by - og lær fremmedsprog
05. april 2018, 11.15

Brande-Neumünster Et højhus på 320 meter som vartegn samt cirka 60 butikker fordelt på 30.000 kvadratmeter.Bestsellers storstilede udvidelsesplan vil blive...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv