Tip os log ind
  • 1/: Marcus Elbrønd Nørgaard, 14 år: - Jeg har været med siden starten af sæsonen. Jeg bor i Feldborg og har spillet i Herning FH, men ville gerne prøve noget nyt. Så hørte jeg godt om det herude, og det er gået rigtig godt. Der er et godt fællesskab, hvor vi snakker meget på tværs. Vi får lov til lidt mere, og vi har nogle gode trænere.
  • 1/: Sebastian Jørgensen, 14 år: - Jeg har spillet her i to måneder, men har tidligere spillet i Gullestrup og Herning. Jeg skiftede, fordi mange og mine venner spiller her, og vi har et godt fællesskab og snakker godt sammen. Vi har nogle gode trænere, som kan lære fra sig, og jeg har allerede udviklet mig et pænt stykke.
  • 1/: Daniel Kortbæk, 16 år: - Jeg har været med i to måneder, og jeg har aldrig spillet håndbold før. Jeg har altid syntes, det var en pigesport, så jeg har spillet meget fodbold i stedet. Men jeg blev fanget af det fra starten, og det gælder både spillet og fællesskabet. Og så har jeg det sådan, at når jeg går i gang med noget, så vil jeg være god til det.

Voxpop: Hvorfor går du til håndbold i Tjørring?

06. maj 2019, 16.04

...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Herning