Tip os log ind
  • 1/: Herdis Callesen, Kibæk: - Jeg elsker at synge og plejer også at deltage i Alhusets morgensang. Jeg synes, det er dejligt, at man i forskellige forsamlinger er begyndt at synge fra højskolesangbogen igen, ligesom man gjorde meget før i tiden. Min favoritsang er »I skovens dybe stille ro«, men jeg synes også, at mange af de nye sange er fantastiske, og det er dejligt at blive introduceret til de nye sange til et arrangement som dette her: Man behøver jo ikke altid kun at synge de kendte. De nye sange skal også have en chance. Jeg regner med at være her hele dagen, for jeg vil helst ikke gå glip af noget. Stemmebåndet skal bare have lidt vand - og kaffe, selvfølgelig.
  • 1/: Elin Jensen, Sdr. Felding: - Jeg synes, at maratonsang er en rigtig god idé. Jeg har hørt og læst om det fra andre steder og er glad for, at det er blevet taget op her. Jeg er vokset op med salmebogen og højskolesangbogen, så det ligger meget dybt i mig. - Der er så mange flotte sange, at det er svært at vælge nogle frem for andre, og vi har også sunget nogle i dag, som jeg ikke kendte i forvejen, for der kommer jo heldigvis også nye til. - Jeg skal ikke være her hele dagen, for jeg er egentlig i sommerhus ude ved Vesterhavet. Så på et tidspunkt tager jeg tilbage til lærkerne, himlen og havet.
  • 1/: Frode Kjærsig, Kibæk, og Inga Jespersen, Herning: - Vi kan godt lide at synge, og indtil videre har der kun været tre sange, vi ikke kendte. Vi ved ikke, om vi bliver her hele dagen, men det gør vi nok. Stemmebåndet klarer sig med lidt vand, og med kaffe, selvfølgelig. Og så bliver der nok også plads til at snakke ind imellem.

Voxpop: Hvorfor er du til maratonsang?

06. maj 2019, 12.34

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kibæk