Tip os log ind
  • 1/: Else-Marie Kejlberg, Vildbjerg: - Vi er lige flyttet til Vildbjerg fra Kibæk, og jeg var nysgerrig efter at se, hvad der foregår i byen. Jeg synes, at det var et godt foredrag med Herdis Hansen, og det er spændende at se på de forskellige stande, hvad de lokale byder på.
  • 1/: Mona Søvsø, Sinding: - Jeg syntes, at det lød meget interessant med foredraget af Herdis Hansen: Jeg kender nogen, der var patienter på Anker Fjord Hospice, hvor hun er hospicechef, og som oplevede det som et godt sted - og jeg synes også, at hendes foredrag var godt. Og så er det en god idé at kombinere et foredrag med de forskellige udstillinger og muligheden for at købe lidt ind - vi kvinder er jo sjældent blege for at komme ud og se, hvad der findes af nye forårsting ...
  • 1/: Bente Jeppesen, Tarm: - Jeg er her med min veninde, som bor i Vildbjerg. Jeg synes, det var et godt foredrag - jeg har selv lige mistet min far for tre uger siden, så det var et meget relevant emne for mig. - Vi har ikke været rundt og kigge på udstillingerne endnu, men vi leder heller ikke efter noget specielt - det er ren nysgerrighed og tøseaften.

Voxpop: Hvorfor er du her i aften?

08. marts 2019, 10.32

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Vildbjerg