Tip os log ind
  • 1/: Inger Marie Dahl Kristensen, Ørnhøj: - Det er dejligt, der står noget fra det område, hvor vi bor. Det er med til at fortælle, at der sker noget. Jeg synes ikke, der mangler noget, men vi skal som lokalsamfund være bedre til at fortælle journalisterne, hvad der foregår. Jeg har fundet ud af, at det ikke gør ondt at tale med en journalist. De er ikke farlige. Min metode er at give et kald, og så må journalisten selv finde ud af at skrive om det, jeg fortæller.
  • 1/: Line Høst Brødbæk, Aulum: - Jeg kan godt lide at læse om de lokale arrangementer, og hvad de forskellige foreninger i byen laver. Og så er det også rart at have et sted, hvor der er gode tilbud fra butikslivet. Jeg synes ikke, jeg savner noget, men jeg vil gerne læse de personlige historier om folk, der har foretaget sig et eller andet.
  • 1/: Laurits Mosegaard, Abildå: - Jeg er altid interesseret i, hvad der sker i lokalområdet, og at jeg kan læse om det. Eftersom jeg er formand for Abildå Brunkulsleje, er jeg i særlig grad interesseret i, at vi får noget i om det. Herning Folkeblad er en avis, der præger lokalområdet. Abildå ligger i et grænseområde, hvor vi tidligere har været orienteret mod Ringkøbing, og da min kone stammer fra Holstebro, har vi også holdt Dagbladet Holstebro tidligere. Men nu er det Herning Folkeblad, vi holder, fordi den dækker det sted, vi bor.

Voxpop: Hvad er godt ved lokalavisen? Hvad savner du?

10. maj 2019, 15.29

VILDBJERG Vi spurgte tre åbent-hus-gæster, hvad de synes er godt ved de lokale aviser - dagblad og ugeavis - og om der er emner eller stoftyper, de savner....

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Aulum-Vildbjerg