Tip os log ind
  • 1/: Hans Balle Christensen, Herning: - For børnebørnene har det bedste været at opleve Ringkøbing-Skjerns ballethold på biblioteket. De var simpelthen så fascinerede af det her ballet, de har siddet på rad og række og set hele forestillingen. For os andre er det egentlig ligeså meget spørgsmålet om at opleve det hele, og se hvordan børnene oplever det. Vi har forsøgt at få så meget med som muligt, og se hvad der foregår.
  • 1/: Katarina Frederiksen, København: - Det er Trentemøller. Det var en superfed koncert, det var lidt koldt, men det hele værd. Det bedste var de numre, man kender og så selvfølgelig også nogle af de nye. Det var et rigtig flot sceneshow, jeg havde faktisk forventet, at det var mindre. Det var også meget nice, at det var overdækket.
  • 1/: Liselotte Hansen, Herning: - Jeg har ikke oplevet så meget, fordi det har været så koldt, og så kom vi først her til aften. Men det bedste må nok være Erann DD. Ham kan jeg rigtig godt lide, for han laver nogle gode sange. Jeg sang ikke så meget med, da vi sad lidt for os selv under koncerten.

Voxpop: Hvad er det bedste, du har oplevet til Off Road?

12. april 2017, 11.14

Ordet er dit