Tip os log ind
Volbeat har sat ny rekord i billetsalg.
Foto: Nathan Gallagher

Volbeat udsolgt på 10 minutter

Billetsalget til det populære rockband Volbeats koncert i Boxen satte nye standarder for en dansk kunstner
29. juni 2016, 11.18

Herning Blot 10 minutter efter billetsalget gik i gang til Volbeats koncert i Jyske Bank Boxen den 19. oktober blev koncerten udsolgt.

De 15.000 billetter til koncerten i Jyske Bank Boxen, der blev sat i salg i dag onsdag klokken 10.00 var revet væk allerede klokken 10.10.

Billetsalget satte dermed nye standarder for en dansk kunstner, da der samtidig også blev solgt 10.000 billetter til Volbeats koncert i Forum 27. oktober. Dermed blev der således solgt 25.000 billetter på blot 10 minutter. Det oplyser Live Nation onsdag formiddag.

Det grammy-nominerede danske rockband fejrer sit nye album »Seal The Deal & Let's Boogie« ved at lægge vejen forbi Jyske Bank Boxen om en del af efterårsturnéen.

Albummet er det sjette i rækken fra de danske hitmagere, og er debuteret som #1 i hele syv lande; Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Østrig og Schweiz. Dertil kommer, at albummet er gået direkte ind som nummer 2 i Canada og Norge, nummer 4 i USA og nummer 16 i England.

De heldige, som nåede at sikre sig billet, kan desuden glæde sig til hele tre koncerter i én, da Volbeat medbringer både australske Airborne og amerikanske Crobot. Der bliver således masser at se frem til for alle rockelskere.

- Rock'n'roll fra tre kontinenter samlet på ét sted bliver højt nok til at flå taget af enhver bygning, lover Michael Poulsen fra Volbeat.

Ordet er dit