Tip os log ind
Folkebladets sportsredaktør Jørn Just Kristensen fortalte bl.a. om et dansk landshold med ganske markant Herning-afsmitning.
Foto: Flemming Hansen

VM-forfest på Folkebladet: VM's stærkeste hold er Herning

Herning Folkeblad var onsdag aften værter for en aften, hvor der blev sat fokus på de kommende ugers store hockey-fest
25. april 2018, 18.39

herning 1.3 milliarder tv-seere. 295.000 solgte billetter - 130.000 af dem i Herning. Og så cirka 100 gæster i Mediehusets mødesal.

Det var omdrejningspunktet for en velbesøgt hockey-aften onsdag aften på Herning Folkeblad.

Her var avisen sammen med byens aktører værter for et informationsmøde, der skulle bage op til årets helt store Herning-begivenhed - VM i ishockey - der officielt begynder fredag 4. maj med åbningskampen mellem hockey-stormagterne USA og Canada i Jyske Bank Boxen.

Det var Folkebladets chefredaktør Vibeke Larsen, der var ordstyrer. Og hun lagde for med at understrege, at de kommende ugers event bliver intet mindre end gigantisk, inden hun præsenterede aftenens A-kæde af oplægsholdere, der blandt andre bestod af lokalpolitiet, MCH, VisitHerning, kommunen og herningCentret og Herning Cityforening.

Alle er ambassadører

Fra Cityforeningen slog citychef Allan Birk Kristensen fast, at alle godt kan begynde at glæde sig hockeyfesten i maj.

- Jeg er meget tryg ved, at vores by nok skal få banket en kæmpe event i gang, sagde citychefen og uddelte ros til arrangørerne bag VM-festen.

- Der kommer nogle stærke hold til byen. Men det stærkeste hold er nok dem, der står bag begivenheden. Og det stærkeste hold under VM bør blive Herning. Vi har alle en kæmpepligt til at være ambassadører for vores by, lød det fra Allan Birk Kristensen.

VM begynder 4. maj, og Herning vil være vært for 28 gruppekampe og to kvartfinaler, inden turneringen rundes af med medaljekampene i København 19. og 20. maj.

Du kan læse meget mere om onsdagens informationsmøde i Herning Folkeblad torsdag og lige her på aoh.dk.

Ordet er dit