Tip os log ind
  • 1/: Det nye erhvervsområde i Pårup er et trafikalt knudepunkt. Øverst til højre krydser motorvejen mellem Herning og Aarhus Hovedvej 13, som løber mellem Viborg og Vejle. - Der er slet ingen tvivl om, at minutter på vejen er kroner og øre, siger projektleder i Ikast-Brande Kommunes Planafdeling, Puk Lehnsmose. Hun har fået en forespørgsel fra en virksomhed, som gerne ville være i Pårup, men passede ikke ind, så kommunen pegede i stedet på et område i Engesvang. De små fem kilometer landevej mellem de to byer var nok til, at virksomheden trak følehornene til sig. Øverst i billedet ses Mascots nye hovedkontor og lager, og Pårup ligger til venstre. Erhvervs­området ligger på begge sider af vejen og jo nærmere byen, jo lavere er miljøklassen, så de tungeste virksomheder placeres længst væk.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Projektlederne i kommunens Planafdeling, Puk Lehnsmose og Lone Hyldig Jaszczak står for kontakten til de virksomheder, som er interesserede i at købe erhvervsjord.
  • 1/: Ikast-Brande Kommune er ved at anlægge vej ind i det nye erhvervsområde. Fra den skal virksomhederne have ind- og udkørsel, så trafikken på den eksisterende vej ikke forstyrres.

Virksomheder på udebane kommer i kyndige hænder

Ikast-Brande Kommune vil ikke sælge erhvervsgrunde for enhver pris, men går gerne langt for at finde en løsning, hvis der er udfordringer
06. november 2018, 15.15

Grundsalg Det mest omtalte erhvervsbyggeri i Ikast-Brande Kommune de seneste år er uden tvivl Mascot-domicilet i Pårup. Hele 440.000 kvadratmeter jord har...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv