Tip os log ind
  • 1/: De færdige produkter holdes i systematiseret orden på lageret i Vildbjerg, hvorfra de pakkes og sendes ud i verden. På grund af vækst er pladsen ved at være trang, og derfor er Blücher i gang med at udvide med yderligere 4000 kvadratmeter på adressen.
  • 1/: Eksportchef Michael Tønnesen viser her en illustration af et af de krydstogtskibe, som Blücher Metal producerer afløbssystemer til i disse måneder. Kunden er kinesiske Genting Hong Kong, og skibet bliver verdens hidtil største målt på, hvor mange passagerer, der kan være ombord.
  • 1/: En stor del af produktionen er automatiseret, men alligevel er der behov for medarbejdere til at håndtere de færdige produkter. På fabrikken i Vildbjerg har Blücher Metal omkring 200 produktionsmedarbejdere.
  • 1/: På fabrikken på Pugdalvej i Vildbjerg produceres rør og afløb i alle størrelser alt efter, om det skal bruges i parcelhus, større bygninger eller på passagerskibe.

Vildbjerg-fabrik leverer til verdens største krydstogtskib

Blücher Metal i Vildbjerg skal levere afløbssystemer til et 350 meter langt krydstogtskib med 2500 kabiner
15. januar 2019, 15.26

Produktion Der er rør, afløb og samlinger lige så langt, som øjet kan se, når man kommer en tur med ud på fabrikken hos Blücher Metal i Vildbjerg.Her myldrer...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv