Tip os log ind
Kølle, frikadeller, kidney pie og farsbrød. Tjener Lars Bune har travlt med at fylde buffeten med spændende lammeretter.

Vild med lam på Westergaard

Westergaards Hotel i Videbæk har stor succes med at servere lammespecialiteter
14. februar 2013, 10.14

- Husker man lam som noget, der har kogt rigtigt længe og med fedt på og uldsmag, vil man ikke have sådan noget, og sådan er det for mange her i Vestjylland. Da vi så lavede en lammeaften sammen med Erik Lindgaard fra Dansk Fåreavl for en håndfuld år siden, var vi lidt skeptiske, fortæller Bent Graakjær fra Westergaards Hotel.

Men der kom omkring 30 for at spise al verdens spændende lammespecialiteter fra lammefrikadeller til hele stege. Så her - nogle år senere - turde hoteldirektøren og hans stab godt samlede handsken op endnu engang og gå i partnerskab med fåreavlerne om en lammeaften.

Stor sal i brug

Den finder så sted denne fredag aften 15. februar.

- Jeg ville være tilfreds med 30 gæster endnu engang, men faktisk er vi nødt til at bruge den store sal og fylde den med borde til både to og mange personer. For nu er der 97 tilmeldt, og vi troede bestemt ikke, at vi kunne nå i nærheden af de 100, der er maksimum sådan en aften, glæder Bent Graakjær sig.

Så vestjyderne er ikke så bange, som de har været, for danske lam. Heller ikke, selv om det er nogle anderledes retter, der kommer på bordet.

Ordet er dit