Tip os log ind
Erling Asjær Jørgensen.

Vil Kristian Jensen sige undskyld?

14. maj 2019, 11.30

politik På TV2News er der et faste program, hvor Søren Lippert har en aktuel person i studiet til debat om vedkommendes gøren og laden, politik m.v. For ikke så længe siden var det en forhenværende Danske Bank-direktør, der blev spurgt, om han ville sige »undskyld« for skandalerne i Danske Bank, og det sagde han omgående ja til. Jeg har også bemærket, at den nuværende skatteminister Karaten Lauritzen har sagt undskyld for det gigantiske svigt i Skat.

Fakta er, at skandalerne med Skat skyldes, at daværende skatteminister Kristian Jensen i 2005 ødelagde Skat ved at centralisere og ved at fyre 3500 medarbejdere i Skat. Resultatet af den store skatteskandale er det, Kristian Jensen, den nuværende finansminister, gennemførte i 2005. Lige nu mangles der inddrivelse af 116 milliarder kroner og dette på grund af at Kristian Jensen i 2005 totalt fejldisponerede og ødelagde Skat. Hvis Kristian Jensen vil fremstå troværdigt ved det kommende valg, bør han højt og tydelig gå ud og sige undskyld, fordi han ødelagde Danmarks skattesystem.

Nu fremfører Kristian Jensen så, at han vil lukke »motorvejshullerne« nord og syd for Herning. Hvem var det, der sad i regering og totalt svigtede, da man byggede motorveje frem til og omkring Herning + videre nord på. De meget medskyldige i, at vi overhovedet har »motorvejshullerne« er Kristian Jensen. Der er et stort behov for en undskyldning mere, for totalt svigt i egen valgkreds.

Nu forsøger Kristian Jensen så på at score point ved at han vil bygge en såkaldt 2+1 eller 1 + 2 vej fra Herning til Ringkøbing. Dette kan så blive en bommert magen til, da man byggede omfartsvej nord om Brande og få år efter byggede om til motorvej og som nu vedr. »motorvejshullerne«nord og syd for Herning. Hvor mange vejbommerter skal der laves, inden man lærer at blive fremsynet? Kan man bede om stemmer ved det kommende folketingsvalg, hvis man er totalt uden fremsyn?

Godt, hvis den anden Jensen, nemlig Mogens Jensen, ville fortæll,e hvad han mener om ny motorvej til Ringkøbing, så der er fremtidssikret, i stedet for det pjat, Kristian Jensen praler med? De mange store virksomheder, der medfører megen tung trafik derude vestpå, fortjener motorvejsforbindelser.

Ordet er ditMere Debat