Tip os log ind
Foto: Danske Spil

Vikinglotto erstatter Onsdags Lotto

Siden 2001 har danskerne kunnet spille Onsdags Lotto, men når det sidste tal i aften er trukket, lukker Onsdags Lotto ned
17. maj 2017, 08.37

Lotto Det er en historisk dag i dag. For siden 2001 har danskerne kunnet spille Onsdags Lotto, men når det sidste tal i aften er trukket, så lukker Onsdags Lotto ned, og bliver erstattet af Vikinglotto, der går i luften i morgen 18. maj. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Nogle husker måske, at Vikinglotto ikke er et helt nyt navn, for faktisk hed spillet Vikinglotto fra 1993-2001.

Med lanceringen af det nye spil, hæves også startpuljen. Hvor Onsdags Lotto startede på fem millioner kroner, starter Vikinglotto på minimum 19 millioner kroner.

Ifølge Pernille Wendel Mehl, der er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, som er det selskab i Danske Spil, der udbyder monopolspillene så som Lotto, så vil Vikinglotto fortsat være et fælles nordisk samarbejde.

- Vikinglotto er vores fælles nordiske lotteri, og det er spillet, der giver frihed til at gøre livet lidt bedre for dig selv og dine kære. Derfor har vi besluttet at gå tilbage til det gamle navn, som det også hedder hos vores nabolande, så vi kan styrke vores samarbejde med nabolandene, siger den administrerende direktør for Danske Lotteri Spil i pressemeddelelsen.

Ordet er dit