Tip os log ind
Foto: Midt- Og Vestjyllands Politi

Video: Kan du genkende mænd fra cykeltyveri i Tjørring?

Politiet beder nu om borgernes hjælp til at identificere gerningsmændene ved hjælp af video fra butikkens overvågning.
29. november 2018, 11.04

TJØRRING Henning Jørgensen Cykler i Herning fik stjålet cykler for mange tusinde kroner ved et indbrud i oktober. Og politiet beder nu i en pressemeddelelse om hjælp til at identificere gerningsmændene.

Søndag 21. oktober omkring klokken 04.02 gik flere alarmer hos Henning Jørgensen Cykler i Tjørring ved Herning. Alarmerne blev udløst af fem mænd, der havde indfundet sig i en varebil, der var stjålet i Sdr. Omme få dage forinden. De havde brudt indgangsdøren op med værktøj og i løbet af to minutter stjålet cykler for mange tusinde kroner.

Varebilen er efterfølgende blevet fundet efterladt. Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsvideo fra indbruddet i håb om, at tyvene også kan blive fundet. Overvågningsvideoen viser mændene ankomme, bryde ind og forlade stedet igen.

Tre af mændene kørte ifølge politiet fra stedet i nordlig retning over et græsareal og drejede mod vest af Hilmar Sølunds Vej. De to andre løb fra stedet i retning af Hilmar Sølunds Vej, hvor de muligvis har haft endnu en bil holdende.

Alle fem mænd skønnes at være i alderen 20-25 år, oplyser politiet. Fire af dem er almindelig af bygning, mens den femte er lidt kraftigere. Alle var iført hættetrøjer på gerningstidspunktet.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der kan genkende personerne på overvågningsvideoen eller har set noget mistænkeligt i området den pågældende nat.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Overvågningsvideoen kan du se herunder. Vær opmærksom på, at den afspilles på nedsat hastighed for at gøre det lettere at genkende fysiske kendetegn.

OvervågningsVideo: Midt- og Vestjyllands Politi
Ordet er ditMere 112