Tip os log ind
 • 1/: De to søskende Ella Ahle på tre og Frederik Faurby på seks år var de første, der løste billet til Hop & Rul. Ella var blandt andet meget begejstret for at lege gemmeleg her.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Søren Jakobsen havde været med til at få stillet de 10-12 forskellige hoppeting og andet oppusteligt op i hallen, men han testede også udstyret af. Her har han »lånt« toårige Molly Buskbjerg Eskesen til en rutsjebur.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Man kan vist godt kalde det her for »bumper-brødre«, når 12-årige Lasse Friborg Jeppesen (t.v.) og lillebror Jonas Friborg Jeppesen på 10 støder sammen med bumper balls. Lige her er det storebror, der tvinger lillebror i knæ.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: For Leon Friborg Jeppesen, formand for Kibæk Idrætsforening, gælder det om at arrangere nogle ting, der skaber aktivitet for borgerne. Ud over at arrangere og slæbe ind og ud, holdt Leon Friborg Jeppesen også styr på rodeotyren.
  Foto: Tom Laursen

Video: Børn hoppede og rullede i Kibæk Krydsfelt

Små og store legebørn bevægede og morede sig, da der var Hop & Rul i Kibæk Krydsfelt
18. februar 2019, 10.51

KIbæk Hvis Frederik Faurby nu ikke gik i skole, kunne han dels ikke holde vinterferie, og dels havde han måske ikke hørt, at der var Hop & Rul i Kibæk...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kibæk