Tip os log ind
 • 1/: Sebastian Mogensen, 5a: - Det er gode mobilregler. Jeg har min mobil med hver morgen i skolen og sidder lidt med den. Så lægger jeg den ind til læreren. Jeg har aldrig haft brug for mobilen pludselig.
  Foto: Ole Skydt
 • 1/: Anne Kathrine Windslev Jeppesen, 6b: - Det er rigtigt godt med mobilregler. Vi har før prøvet en model, hvor vi alle fik lov at have vores mobiler. Da sad vi alle på rad og række med mobilerne og sad med dem i stedet for at snakke sammen. Jeg har aldrig haft brug for den. Jeg er godt tilfreds.
  Foto: Ole Skydt
 • 1/: Mads Eybye Pedersen, 8a: - Det er en god regel, at vi ikke har mobiler i skolen. Så bliver vi meget mere sociale og bliver ikke bare ovre i et hjørne og er asociale sammen med mobilen. Det er fint, som det er nu.
  Foto: Ole Skydt
 • 1/: Phoebe Henriksen, 8a: - Det er ikke slemt med mobilregler. Jeg bruger ikke så meget mobilen. Det gør jeg ikke derhjemme. Jeg er tilfreds. Man kan gøre det samme på computeren som på mobilen. Jeg har mobilen med hver morgen og har musik på den i bussen. Jeg bruger den til alarm.
  Foto: Ole Skydt
 • 1/: Iryna Rykhlo, 8a: - Det er en god ide, at vi har regler for brug af mobiler. Fællesskabet bliver bedre i klassen, og vi kommer til at interagere med de andre sammen socialt. Det forstyrrer heller ikke læreren i undervisningen, fordi man har fokus på undervisningen og ikke sin mobil. Det er en god løsning, at vi har regler. Jeg har mobilen med hver morgen, fordi vi somme tider bruger den i undervisningen. Derfor er det en god ide at have den med. Jeg har ikke brug for den i skoletiden ellers. Man kan jo bare bruge computeren til at skrive til forældre, hvis der er noget.
  Foto: Ole Skydt
 • 1/: På Videbæk Skole er elevernes mobiltelefoner låst inde i et skab i skoletiden. Skoleleder Karina Degryr konstaterer, at der er tilfredshed med mobilreglerne.
  Foto: Ole Skydt

Videbæk Skole: Elever tilfreds med mobileregler

Elever på Videbæk Skole er tilfredse - reglerne giver mere fællesskab
02. maj 2019, 14.39

VIDEBÆK »Hvad synes du om skolens mobilregler?« er vel et yderst relevant spørgsmål at stille en flok elever på Videbæk Skole.Her afleverer eleverne hver...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Videbæk