Tip os log ind
  • 1/: Jacob Slot, aktiv inden for idrætten: - Mødet var et godt initiativ. Der var fred og ro til at snakke. Jeg diskuterede sundhed og fritidspolitik med politikerne. Specielt spurgte jeg formanden for social- og sundhedsudvalget, Lennart Quist (løsgænger), og lederen af Sundhedscenter Vest, Ulla Svendsen, om der kommer ændringer af sundhedspolitikken. Svarene var, at der ikke er lagt op til de store ændringer. Min interesse er at få sundhedspolitik, idræt og haller til at spille sammen.
  • 1/: Kaj Kristensen, Videbæk, aktiv i Håndboldens Venner og Videbæk Forsamlingshus: - Det er et godt initiativ at holde et sådant møde. Så kan man få noget at vide og gå rundt og snakke med allesammen. Jeg har spurgt om fremtidens skraldespande og spurgt til, om hallerne kan få øget tilskud, fordi hallerne i Herning Kommune får større tilskud. Men svaret til det var nej.
  • 1/: Tage Jensen, formand for Ældre Sagen i Videbæk: - Det er rigtigt godt, at byrådet rykker ud til borgerne. Det giver mere nærhed. Politikere fra de forskellige udvalg , der laver politikerne, deltog. Jeg sagde til dem, at jeg ikke er begejstret for, at vi måske skal have tre skraldespande. Jeg vil hellere have lokale genbrugsstationer. Jeg sagde også, at der er brug for flere cykelstier i Videbæk.

Videbæk: Ros til den åbne dialog

Videbæk Idræts- og Fritidscenter
18. januar 2019, 14.29

ringkøbing-SKJERN Et godt initiativ.Det var borgernes bedømmelse af den åbne dialog og den direkte samtale mellem politikere, embedsmænd og borgere, der fandt...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Videbæk