Tip os log ind
Tørfisks Anker Hviid (t.v.) og Georg Sørensen bidrager også til bogen

Vestjyske livretter i bogform

Vestjylland kæmper for anerkendelse med en ny bog, hvor kendisser laver mad, mens vi får historien om deres retter
31. oktober 2013, 15.14

Vi har det hele: Kød fra dyr på vestjyske marker, lokalt brygget øl, fisk fra vandene omkring os, oste fra egne dyr - og meget, meget mere.

Men ved de det ude omkring i landet - og i verden? Det får de nu en ekstra chance for.

Onsdag blev bogen "Vestjyske livretter" nemlig afsløret af borgmester Iver Enevoldasen (V) på Westegaards Hotel i Videbæk, og den kan købes på Westergaards Hotel i Videbæk fra i dag.

Kendisser i køkkenet

Kogebogen er en samtalebog, der fortæller historien om de retter, kendisserne har valgt.

Med i bogen er Georg Sørensen fra Messecenter Herning, journalist Anders Agger, fløjtenist Janne Thomsen, tidligere minister Søren Gade, Tørfisk, tidligere minister Charlotte Sahl Madsen, tidligere minister Henning Dyremose og Anne-Grethe Bjarup Riis.

Mors sovs

Georg Sørensen har således i mange år ønsket selv at kunne lave sin mors forloren hare med den helt perfekte sovs. Han kom med i køkkenet på Skarrildhus for at forsøge sig frem:

- Den var ikke helt som min mors, men den var vældigt god. Og det er ældre med en god version end en dårlig efterligning, erklærer Georg Sørensen, der er ganske imponeret over det flotte resultat, der er kommet ud af alle anstrengelserne.

Bogen koster 199 kroner, og den er ikke kommet i boghandelen endnu, men kan altså købes på hotellet - alle tiders julegave.

Du kan læse meget mere om bogen, kendisserne og madlavningen i Herning Folkeblad i dag, torsdag.

Er du abonnent kan du hver dag klokken 14.30 læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play

Ordet er dit