Tip os log ind
Jørgen Ladekjær, direktør for Vestjylland Forsikring, kalder kåring for »særdeles vigtig« for det kundeejede forsikringselskab.
Foto: Flemming Hansen

Vestjyllands Forsikring i top på tilfredshed

God uge for Videbæk-virksomheden, der også har ansat ny salgschef
15. november 2018, 12.03

Måling Vestjyllands Forsikring med base i Videbæk er det forsikringsselskab, som har de mest tilfredse privatkunder. Det er i hvert fald konklusionen i den årlige tilfredshedsmåling, som analysevirksomheden EPSI har offentliggjort for nyligt.

Dermed generobrer Vestjylland Forsikring førstepladsen i undersøgelsen, hvor flere end 3500 kunder er blevet spurgt om tilfredshed og forventninger til deres forsikringsselskab.

Sidste år landede forsikringsselskabet på andenpladsen. Derfor er det en tilfreds direktør, Jørgen Ladekjær, der nu igen tager førertrøjen på.

- For os, som kundeejet selskab, er resultatet særdeles vigtigt. Vi ser det som en slags eksamen, i forhold til de ting vi arbejder med til dagligt. Når kunderne kvitterer ved at sende os ind som en klar nummer et, viser det, at meget af det, vi gør, er rigtigt, siger Jørgen Ladekjær i en pressemeddelelse.

Salgschef fra Vildbjerg

Tilfredshedsmålingen falder stort set samtidig med, at Vestjyllands Forsikring kan offentliggøre en anden nyhed. Virksomheden har således ansat 51-årige Torben Lyngvig som ny salgschef.

Han kommer fra en stilling som salgschef i landbrugsafdelingen hos Topdanmark, og har tidligere været ansat i forsikringsselskabet Codan. Han har lagt vægt på, at Vestjyllands Forsikring er stærkt lokalt forankret.

- Hos Vestjylland Forsikring er det afgørende at være tæt på kunderne. Det er simpelthen en del af selskabets dna, og det tiltaler mig rigtig meget, udtaler Torben Lyngvig.

Torben Lyngvig stammer fra Aulum, hvor han oprindelig blev faguddannet kok på det lokale hotel. Han har også arbejdet med salg i detailhandlen, og har desuden en HD-uddannelse i afsætning på sit CV.

Privat bor den nye salgschef i Vildbjerg, hvor samværet med familiens seks børn prioriteres højt i dagligdagen.

Når tiden er til det, ynder Torben Lyngvig også at gå en runde på golfbanen.

Ordet er ditMere Erhverv