Tip os log ind

Verdensstjerne gør comeback til motorshow i Boxen

Thomas Pagès kommer til Herning i februar
04. januar 2017, 06.40

Motorsport Motocross-stjernen Thomas Pagès gæster for første gang Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Herning med nervepirrende bikeflips og spektakulær akrobatik på to hjul, når 2017-udgaven af showet indtager Jyske Bank Boxen i februar. Det skriver MCH i en pressemeddelelse.

Yamaha SuperCross & Freestyle Show indtager 3. og 4. februar Jyske Bank Boxen med 30 adrenalinhungrende motocross-kørere fra 14 lande. I alt 4.500 tons jord omdanner Jyske Bank Boxen til en legeplads for vovehalse, og de forventede 12.000 tilskuere kan derfor se frem til vilde tricks og hæsblæsende action.

Franskmanden Thomas Pagès, der er blandt verdens absolut største freestyle motocross-stjerner, gør comeback til Supercross efter et år med skader. Han skulle have været hovednavnet til sidste års show, men blev skadet op til begivenheden. Det bliver derfor første gang, at Thomas Pagés lægger vejen forbi Herning, og han vil være garant for imponerende akrobatik på to hjul - blandt andet højtflyvende bikeflips i forskellige variationer, hvor han vil svæve gennem luften efter sin motocross-cykel. Et trick, som han pt. er den eneste i verden, der mestrer til fulde.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at få en af verdens største FMX-stjerner til Herning. Thomas Pagès har sin helt egen stil og leverer nervepirrende tricks, som i den grad vil få publikum op af sæderne med hænderne i vejret, lyder det i pressemeddelelsen fra Lars Green fra ASP Event, der arrangerer SuperCross.

Ordet er dit