Tip os log ind
Henning Larsens team fra USA var sammen med familie, venner og bekendte mødt frem til en modtagelsesreception på Hotel Videbæk.

Velkommen hjem Henning

USA fra kyst til kyst - og hjem til hunden
26. juni 2013, 08.45

En velkomstkomite stor klar, da cykelrytteren Henning Larsen i går vendte tilbage til Videbæk efter at have cyklet tværs over USA.

Samtidig blev flagalleen i Videbæk by sat op - og den røde løber rullet ud.

Rygtet var løbet i forvejen, og med en times forsinkelse nåede han hotellet, hvor ikke alene hans team på USA-turen var mødt frem. Det var også en række familiemedlemmer, venner og bekendte.

Hjem til hunde

Man kunne måske tro, at Henning Larsen efter den lange hjemtur ville finde hjem til familien og terrassen sammen med et glas godt vin.

Men nej. Han var ikke et sekund i tvivl om, hvad næste punkt på dagsordenen var. Nemlig at komme hjem og gå en tur med hunden.

Sølvbryllup afløser næste års tur

Selv var han meget beskeden.

- Jeg anede ikke, der skulle være en modtagelses-reception. Så jeg er overrasket over, der er kommet så mange. Vel vidste jeg, at det for mig selv var stort. Men reelt regnede jeg ikke med, der ville være den store interesse, når det nu var anden gang jeg deltog, siger Henning Larsen.

 

Læs reportagen fra velkomsten i Herning Folkeblad

Er du abonnent kan du klokken 14.30 læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play

 

Ordet er dit