Tip os log ind
  • 1/: Isabella Kastaniegaard, otte år: - Er det ikke i Danmark ... Vi har snakket lidt om det derhjemme, hvor vi spiller lidt meget håndbold. Jeg vil gerne prøve at gå til håndbold, fordi jeg synes, det er sjovt, når man er sammen om at vinde. Jeg går til volleyball, men vil gerne gå til begge dele.
  • 1/: Anton Hildebrand, ni år: - Ja, de spiller i Jyske Bank Boxen i Herning, i Royal Arena i København og så fire steder i Tyskland (fuldstændig korrekt, red.). VM i håndbold er en af de ting, jeg følger allermest med i. Jeg har lige været til en håndboldturnering, hvor vi ikke vandt, men vi kæmpede rigtig godt, og jeg er vild med kampene.
  • 1/: Maria Søbjerg, 10 år: - Ja, er det ikke noget med, at det er lige her omkring, eller sådan noget. Det er lidt sjovt, at det er i Danmark fremfor i et eller andet fremmed land. Jeg går til håndbold, klaver og svømning i min fritid, og jeg kan godt lide håndbolden, fordi man får mange venner.

Ved du, hvor der bliver spillet VM i håndbold?

07. januar 2019, 10.31

Ikast Folkebladet tog en snak med nogle af de små håndboldinteresserede, der var mødt om til Håndboldens Dag. Vi spurgte dem om, hvor godt de egentlig har styr ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Ikast