Tip os log ind
  • 1/: Anne-Marie Frederiksen, Postbud: - Jeg skal ikke fejre det, nej. Dengang jeg var ung, var valentinsdag ikke noget stort, så jeg har ikke rigtig noget forhold til det. For mig er det en dag lige som alle andre.
  • 1/: Louise Galsgaard, Selvstændig: - Jeg skal fejre valentinsdag med en kæresteaften, hvor den står på 4-retters middag. Jeg syntes, det er en god lejlighed til at have en romantisk aften, hvor man kan markere, at man elsker hinanden.
  • 1/: Rasmus og Camilla Schmidt, disponent og laborant: - Nej, valentinsdag er ikke noget vi fejrer. Er I enige om ikke at fejre det? - Ja, jeg synes, dagen er noget pjat, siger Rasmus Schmidt og kigger over på konen Camilla Schmidt, der smiler og nikker: Kærlighed skal ikke være forudbestemt af en dato.
  • 1/: Gösta Schwarck, Civilingeniør: Valentinsdag er en amerikaniseret opfindelse, som man jo til nøds må løbe med på. Der er en vis forventning fra det modsatte køn om, at dagen skal fejres, griner Gösta Schwarck. - Jeg er mere til overraskelser og impulsivitet og har derfor ikke planlagt noget på dagen.

Valentinsdag: Hit eller Skidt

Vi gik på gaden for at høre om valentinsdag er noget, man fejrer. Se svarere herover.
13. februar 2018, 16.15
Ordet er ditMere Herning