Tip os log ind
Torben Clausen.

Uklædelig optræden

24. november 2018, 06.12

BYRÅDSMEDLEM Egentligt burde jeg ikke skrive dette indlæg. Jeg har dog valgt at gøre det alligevel, fordi det er fuldstændig urimeligt over for medarbejderne i Herning Kommune.

Min kollega i byrådet Ernst B. Knudsen, som også bor i Gjellerup, har endnu en gang gjort sig umage med et læserbrev.

I læserbrevet forsøger Knudsen at mistænkeliggøre nuværende og tidligere byrådsmedlemmer,for at gå på kompromis med sikkerheden. Ja, man går endda så vidt at inddrage navngivne medarbejdere i Herning Kommune og hvad de har udtalt og stille spørgsmål ved deres kompetencer - for mig ganske usmageligt. Som byrådsmedlem, og dermed arbejdsgiver for de ansatte i kommunen, burde det være det mest naturlige i denne verden at bakke op om de medarbejdere, der loyalt udfører deres job i Herning Kommune. Det andet er ikke en arbejdsgiver værdigt.

Jeg glæder mig til at se det næste indlæg fra Ernst B. Knudsen, for det stopper jo nok aldrig, hvor han jo selvsagt må dokumentere sin påstand om, at vi i Herning Kommune går på kompromis med sikkerheden. Jeg forventer, at der fremlægges en minutiøs oplistning over alle de forhold, hvor sikkerheden har været tilsidesat og det har medført skader eller ulykker for medarbejdere eller borgere i Herning Kommune eller andre for den sags skyld. Det vil klæde Ernst B. Knudsen.

Ordet er ditMere Debat