Tip os log ind
 • 1/: Susanne Ellgaard fra Ørskov ved Herning havde sammen med sin mand Henning Lund Jørgensen 12 kaniner udstillet. Det gik ikke så godt for Susannes kaniner, men hendes mand havde en kanin, der fik ærespræmie. ?
  Foto: Flemming Hansen.
 • 1/: De fleste kaniner lå og sad blot i deres bure og så så godt ud som de kunne. Men nogle måtte hoppe og springe. Så gjorde de sig i hvert fald bedst. ?
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Der blev taget mange fotos af de udstillede kaniner. Lars Sørensen og Bent Knudsen var ude i en særlig fotomission. De skulle fotografere kaniner, så standardbillederne til de officielle bedømmmelsesblade kunne blive opdateret. ?
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Alle de udstillede kaniner blev også bedømt. Dels af dommerne, men naturligvis også af det kyndige publikum, der gik rundt i sports- og kulturcentret. ?
  Foto: Flemming Hansen

Udstilling endte med snak og kaninkig

Susanne Ellgaards kaniner fik ingen præmier ved weekendens store udstilling i Vildbjerg, men det er altid rart at møde andre kaninfolk
11. februar 2019, 08.24

Vildbjerg Noget af det bedste ved at have med kaniner at gøre er udstillingerne, mener Susanne Ellgaard, som derfor har haft nogle gode dage i Vildbjerg Sports-...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Vildbjerg