Tip os log ind
Hjertestarter-netværket, hvor 3500 hjertestartere i Region Midtjylland er registreret, er et initiativ fra TrygFonden, som TryghedsGruppen står bag. Alle forsikringstagere i Tryg kan stille op og stemme til valg til repræsentantskabet hvert femte år, når turen er kommet til den region, man bor i.
Foto: Tryghedsgruppen

Tryg-forsikringskunder kan stemme lokale repræsentanter ind

Det er Region Midtjyllands tur til at vælge, hvem der skal have indflydelse på TrygFondens retning de næste fem år
13. december 2017, 14.30

Valg 38 kandidater håber på at få indflydelse på trygheden, når der til januar er valg til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Midtjylland.

Der er faktisk valg til TryghedsGruppens repræsentantskab hvert år - men valget går på skift mellem de fem regioner, så derfor er det kun hvert femte år, Tryg-kunderne i Region Midtjylland får mulighed for at gøre deres indflydelse gældende.

Blandt de 38 kandidater, der kæmper om regionens 16 pladser i repræsentantskabet, er Kurt H. Jørgensen, Hans Kurt Larsen og Stefan Højriis Kristensen fra Herning.

Sikkerhed, sundhed og trivsel

De kandidater, der bliver valgt, får blandt andet indflydelse på, hvilke lokale tryghedsskabende projekter TrygFonden skal støtte, og om der skal udbetales bonus til TryghedsGruppens godt en million danske medlemmer.

TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, der arbejder som en selvstændig, almennyttig enhed. Det er TryghedsGruppens i alt 70 repræsentanter - heriblandt de 16 fra Region Midtjylland - der bestemmer TrygFondens strategi. De seneste år har TrygFonden anvendt 550 millioner kroner om året på projekter inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel.

I 2016 besluttede TryghedsGruppens repræsentanter desuden at udbetale 700 millioner kroner i medlemsbonus til Trygs kunder.

Valget til repræsentantskabet finder sted fra 22. januar 2018 via TryghedsGruppens hjemmeside. work

Ordet er ditMere Erhverv