Tip os log ind
Stævnet sidste år bød på mange drabelige opgør, da mesterskabet i indefodbold i Brande skulle findes. Her et glimt fra en af kampene.
Foto: Tom Laursen

Tronskifte på vej i firmafodbolden

Brandemestrene skal findes for 46. gang
17. januar 2019, 15.29

brande Der skal findes en ny Brande-mester i firmafodbold i herrerækken. 25 af de seneste 29 gange er rækken blevet vundet af et hold fra Siemens Gamesa (tidligere Bonus), og sidste år vandt Siemens Oldboys »pokalen med de store ører« for 10. gang i træk.

Den triumf gentager holdet ikke i år, eftersom spillerne allerede sidste år besluttede sig for, at det ved den lejlighed var sidste gang, de optrådte sammen i firmafodbold-regi.

Årets kamp om Brandemesterskabet finder sted lørdag 23. februar i Brande Hallerne.

Kommunen skal forsvare titel

Sidste år bød på en markant ændring. I stedet for at man som tidligere selv kunne vælge, om man ville deltage i social- eller herre A-rækken, hvilket over tiden havde hævet det sportslige niveau i socialrækken ganske betragteligt, blev alle herrehold fordelt i puljer, hvorfra vinderen gik videre i A-rækken, mens nummer to røg over i social- og B-rækken.

Ændringen blev positivt modtaget fra alle sider, så den model har arrangørerne af firmafodboldmesterskaberne siden 2008, Brande Oldboys, naturligt nok valgt at holde fast i.

Også dame- og mixrækken, hvor der maksimalt må være to mænd på banen ad gangen, gentages, og her er det for begge rækkers vedkommende Ikast-Brande Kommune, der er forsvarende mester.

I social- og B-rækken er det Joe's Tømrer- og Snedkerforretning, der skal forsvare sejren.

Børneparkering

Sidste år deltog i alt 63 hold i firmafodboldmesterskaberne, der er forbeholdt firmaer beliggende i den gamle Brande Kommune, og holdets spillere skal have deres hovedbeskæftigelse i det firma, der stiller holdet. Det er dog stadig muligt for mindre firmaer at gå sammen om at stille et hold.

Sidste frist for tilmelding er fredag 8. februar.

Som sædvanligt vil der være masser af spurtpræmier til spillerne på de respektive hold dagen igennem. Desuden er der mulighed for børneparkering i Hal C og en gratis tur i svømmehallen.

Ordet er ditMere Brande