Tip os log ind
U19-træner Claus Therkildsen og FC Midtjylland har indgået en ny kontrakt, der løber de næste tre år.
Foto: Tom Laursen

Træner forlænger med FCM

FC Midtjylland og U19-træner Claus Therkildsen har forlænget aftalen frem til vinteren 2021
08. januar 2019, 14.34

Fodbold Det er sjældent let at tage over efter en mestertræner, men Claus Therkildsen har indtil videre formået at fortsætte det succesrige arbejde, som U19-træner i FC Midtjylland efter Kenneth Andersen.

Claus Therkildsen overtog jobbet som U19-træner i FCM i midten af oktober, da Andersen blev forfremmet til Superliga-cheftræner, og førte sammen med assistenttræner René S. Andersen holdet gennem efterårets sidste fem runder i U19 Ligaen, to kampe i UEFA Youth League og to kampe ved de nordiske mesterskaber uden ét eneste nederlag.

Målrettet og dedikeret

Nu har klubben og succestræneren indgået en aftale, der rækker tre år frem i tiden. Den nye kontrakt gælder til 31. december 2021.

- Vi er glade for, at vi har kunnet lave en længere aftale med Claus. Han arbejder meget målrettet og dedikeret, og så er han faldet rigtig godt til på kontoret. Han passer glimrende ind i klubbens kultur og værdisæt. Med den her kontrakt har Claus dedikeret sig fuldt ud til trænerrollen, og det, er vi glade for, bliver i FC Midtjylland, siger akademichef Flemming Broe til klubbens hjemmeside.

Holdet fører U19 Ligaen fem point foran AaB ved vinterpausen og skal 20. februar møde AS Roma i UEFA Youth League, men øverst på trænerens liste står en større mission.

- Målet er stadig det samme. Min fornemste opgave er at gøre spillerne individuelt bedre. Og når de bliver bedre, bliver produktet forhåbentlig også flere sejre, siger Claus Therkildsen.

Ordet er ditMere Sport