Tip os log ind
Så er der atter dækket op til et anderledes motionsstævne, når Brande Motion inviterer til Minitriatlon og duatlon. Start og mål er som sædvanlig ved Brande Bibliotek. ?Privatfoto

Triatlon for 19. gang

Brande Motion atter på banen med et arrangement
03. maj 2019, 18.13

brande Arbejdskolleger, naboer, familier og andre har mulighed for at dyste, når Brande Motion for 19. gang lørdag 25. maj arrangerer motionsstævne med triatlon og duatlon.

Alle har en chance for at deltage, da det også er muligt at deltage to eller tre sammen på et stafethold.

Det vil sige, at de enkelte selv kan vælge mellem løb og cykling i enten triatlon eller duatlon samt svømning i triatlon.

Brande Motion sørger endda for en dating-service til egne medlemmer. Det vil sige, at interesserede kan melde sig til enten at svømme, cykle eller løbe, hvorefter Brande Motion sætter hold sammen.

Stævnet er helt oplagt til et godt væddemål mellem motionisterne, som får en overskuelig stævneplads ved Brande Hallerne, så det er nemt at kombinere de enkelte discipliner.

Brande Mini Tri & Du har altid gennemført distancer, som efterhånden er slået igennem som de gængse ved de mange populære »4-18-4-stævner« med 400 meter svømning, 18 kilometer cykling og fire kilometer løb.

De mere præcise distancer i Brande omfatter i triatlon svømning med 400 meter, cykling 17,4 kilometer og løb 4,7 kilometer samt i duatlon med løb 4,0 kilometer, cykling 17,4 kilometer og løb 4,7 kilometer. Begge discipliner enten individuelt eller stafethold med to-tre deltagere.

Brande Motion har igen i år gjort sig umage med at finde præmier, som har et præg af sundhed og motion, så deltagerne kan bruge præmierne til en værdi af 100-1.000 kroner. De bliver fordelt mellem de bedste og ved lodtrækning blandt alle deltagere.

Efter arrangementet hygger deltagerne sig som foregående år i Brande Bibliotek.

Forhåndstilmeldingen slutter 20. maj men det er også muligt at melde sig på selve dagen senest en time før første start.

Ordet er ditMere Brande