Tip os log ind
Anne Mette Pedersen rejser til hovedstaden og det nystartede København Håndbold.

Tre talenter forlader FCM

Anne Mette Pedersen, Mia Biltoft og Mathilde Neesgaard fortsætter i andre klubber med større chance for spilletid
08. marts 2013, 15.29

Tre brikker er forsvundet fra sportschef Hans Peter Riis puslespil. Puslespillet om næste sæsons trup.

Længe har han regnet Anne Mette Pedersen, Mia Biltoft og Mathilde Neesgaard som mulige garderinger på henholdsvis højre fløj, stregen og i bagkæden i næste sæsons trup.

Men de spekulationer må han og FC Midtjylland nu droppe.

Ville næppe være førstevalg

Anne Mette Pedersen blev torsdag præsenteret som ny højre fløj i København Håndbold, og Mathilde Neesgaard skrev fredag formiddag en toårig kontrakt med Ringkøbing - præcis som Mia Biltoft gjorde tidligere på ugen.

- Jeg har i et stykke tid været klar over, at de ville fortsætte andre steder. Det er klart, at det er tre muligheder mindre for os. Men vi må bare sande, at de har valgt klubber, hvor der er lagt op til, at de bliver førstevalg. Det var de næppe blevet hos os, siger Hans Peter Riis, sportschef for FCM Håndbold.

Vil ikke sidde på bænken

Han ville især gerne have forlænget med 20-årige Anne Mette Pedersen, der begyndte denne sæson i FCM, inden hun i november blev udlejet til Ringkøbing.

Hun har overbevist med 58 mål i 17 kampe i 1. division, men frygtede for spilletiden i FCM.

- De satser jo på Trine Østergaard, og det kan man også godt forstå. Jeg vil bare ikke risikere at sidde på bænken i en hel kamp, som jeg gjorde i starten af sæsonen, siger hun.

 

Læs mere om det tre FCM-afgange i Herning Folkeblad fredag.

 

Er du abonnent kan du læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play

Ordet er dit