Tip os log ind
Ole Tranberg, nærmeste nabo til Kærshovedgård, er »stjernetosset« over politiets informationsniveau.
Foto: Thomas Vang Nielsen

Tre mænd forsøgte at trænge ind i ung kvindes bil ved Kærshovedgård

Politiet kritiseres for generelt at undertrykke informationer om hændelser, der involverer beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård
04. januar 2018, 12.23

En 20-årig kvinde fra Engesvang var fredag 29. december ude for en ubehagelig oplevelse, da hun kom kørende mellem Bording og Udrejse­center Kærshovedgård.

Tre mænd af udenlandsk udseende forsøgte at trænge ind i hendes bil.

Den unge kvinde kørte langsomt forbi et modkørende bugserings­køretøj, da de tre mænd gik ud foran hendes bil og standsede hende. Under råb, fagter og slag mod bilen forsøgte en af de tre mænd at åbne dørene på kvindens bil. Men de var låst.

Efter få minutter lykkedes det den chokerede kvinde at køre væk fra stedet.

Vred over politiets tavshed

Landmand Ole Tranberg, der er nærmeste nabo til udrejsecentret, er »stjernetosset« over, at politiet har været så lang tid om at informere offentligheden om sagen.

- Ingen kan vel være uenige i, at hændelsen er den mest alvorlige og utryghedsskabende i forhold til beboerne på centret til dato. Derfor er jeg også vred over, at politiet ikke meldte noget ud om hændelsen, så vi kunne tage bestik af situationen. Havde kvinden ikke lagt et opslag om det på Facebook, havde vi formentlig aldrig fået noget at vide om det, siger han.

Læs mere i dagens avis eller her på aoh+

Ordet er ditMere 112