Tip os log ind
  • 1/: Mænd er ikke ret gode til at gå til lægen, og da Søren Olsen endelig gjorde det, lyttede han ikke til lægen. »Det er det mest åndssvage, man kan gøre, at lade være«, siger han. Han har mistet et ben på den konto. »Jeg har dummet mig mange gange i en handel, hvor jeg har tabt nogle penge, men et ben kan man ikke få tilbage«, siger han. ?
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: »Hvis du ser mig til Rock i Herning, så kan der være otte dåseøl heri«, siger Søren Olsen med et grin om den protese, han stikker sin benstump ned i. »Jeg kan tage benet på nakken, og jeg har ikke det problem, at jeg ikke ved, hvad ben, jeg skal stå på. Jeg ved også altid, hvilket ben jeg skal stå først ud af sengen med om morgenen«.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: En opretstående Søren Olsen. Han skal have nyt ben fem, seks gange i løbet af det første år, fordi benstumpen ændrer sig, efterhånden som han får den gået til. Protesen vejer cirka fem kilo. Det stykke ben, han fik fjernet, vejede seks, syv kilo.
    Foto: Tom Laursen

Til skræk og advarsel for mænd - så gå dog til lægen, mand!

Søren Kure Olsen fra Sørens Camping havde det stramt med indsprøjtninger. Derfor sagde han nej til at tage den medicin for diabetes 2, som hans læge vedholdende opfordrede ham til. Få år senere fik han det ene ben sat af lige under knæet
03. marts 2019, 07.47

Det er ikke helt nemt at fjerne de billeder fra nethinden, som Søren Kure Olsen viser frem på sin iPad.Det første billede er ret uskyldigt og viser en lodret...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Herning