Tip os log ind
Arulanantharajah (Arul) Thillainadarasa.

Tak for alle stemmer og støtte

29. november 2017, 12.00

VALG Jeg takker mange gange til alle jer, som har afgivet jeres stemme på mig til kommunalvalget. Jeg takker for jeres opbakning og støtte.

Jeg fik 433 personlige stemmer, hvilket desværre ikke var nok til og komme ind i byrådet. Jeg er 1. stedfortræder for mit parti. Jeg vil sige hjerteligt mange gange tak til dem, som har stemt på mig denne gang og har støttet mig. Jeg vil fortsat hjælpe og arbejde for jer. I er altid velkomne til og kontakte mig og give forslag og drøfte tingene sammen med mig. Jeg vil altid gøre mit bedste for jer.

Til valget denne her gang var det muligt at se, at der var flere, som ikke deltog til valget. Derfor er det vigtigt næste gang, at kommunen skal have flere valgsteder rundt omkring i Herning. Så det er muligt at få flere folk til at stemme rundt omkring.

Før udlændinge skal stemme, er det vigtigt, at de får af vide, hvor stor en betydning selve valget og deres stemmer har. De skal måske have informationer og undervisning i deres sprog angående betydning af valget, så de har mulighed for at stemme med fuld forståelse. Der var også nogle procent danskere, som ikke stemte på grund af, at der var en længere afstand til valgstedet. Derfor er det vigtigt, landets kommuner tager hensyn til dette i fremtiden. Så flere har muligheden for at stemme.

Ordet er dit