Tip os log ind
Sweethearts rammer Boxen 14. april til Dansktop Prisen 2018.
Foto: Miklos Szabo

Sweethearts til prisfest i Boxen

Pernille Højmark og co. har meldt deres ankomst til Dansktop Prisen 2018
06. december 2017, 07.35

herning Det bliver en jubilæumsfest af de helt store, når Dansktop Prisen 2018 indtager Jyske Bank Boxen i Herning 14. april.

Her fejres nemlig en lang række jubilæer: Dansktoppen har 50 års jubilæum, Johnny Reimar fejrer sit 60 års jubilæum og så har partybandet, Sweethearts, netop meldt sin ankomst til den store fest. Og de har faktisk selv 30 års jubilæum næste år. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Dansktop Prisen 2018 hylder årets bedste artister inden for genren med prisuddelinger, fest og dans.

Det hele pakkes ind i et show med masser af dansktop-musik live fra scenen. Dansktop Prisen 2018 er en fejring af dansktoppens 50-årsjubilæum - hvilket betyder, at alt det bedste fra dansktoppens danske univers er samlet på én aften.

Aftenens værter er Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen.

For kort tid siden offentliggjorde Familie Journal, at sidste års vindere i kategorierne årets kvindelige og mandlige dansktop-solist, Kirsten Siggaard og Dario Campeotto, også er på plakaten. Derudover kommer Bjørn Tidmand, Johnny Reimar, Richard Ragnvald samt Klaus & Servants. Lotte Riisholt og Jørgen De Mylius bliver også en del af den store fest, show og prisuddeling.

30 år på bagen

Og nu har Sweethearts altså meldt sig under fanerne. Sweethearts består af Pernille Højmark, Peter Michael, Bo Bistrup, Holger Kølle og Kim Kidholm. Bandet er et af Danmarks mest populære partybands, og med næsten 30 år på bagen har bandet for alvor bevist sin levedygtighed.

Det er tredje år, showet holdes, og sidste år var der udsolgt med 6000 gæster i Jyske Bank Boxen i Herning.

Ordet er dit