Tip os log ind
Martinus Markussen.

Svejseøjne

15. januar 2019, 13.00

KOMPETENCEUDVIKLING Når nu Egon Nykjær påstår, at han ikke lider af metaltræthed eller læsebesvær, må det jo dreje sig om svejseøjne.

Både i hans først og i hans andet svar vælger han fuldstændigt at ignorere det skrevne. Så for at hjælpe ham i hans forvirring, deler jeg det op i punkter for ham.:

1: Krifa foreslår 14 dages kompetenceudvikling med fuld løn. I Krifa betyder det helt naturligt også feriepenge og pension. Det er ikke 14 dage med 80 procent dagpengesats.

2: Som supplement til punkt 1 foreslår Krifa ,at man genindfører uddannelsesorloven. Her er det rigtigt, at satsen er 80 procent af dagpengesatsen. Dette vil give den enkelte arbejder mulighed for længerevarende forløb, ud over de 14 dage som nævnt i punkt 1. Har man via sin overenskomst mulighed for flere uger med højere sats, er det jo bare positivt. Der er mange, som ikke har den mulighed. Se punkt 3.

3: Her kommer en ting, som Egon meget behændigt ikke ønsker at komme ind på. Krifa foreslå,r at dette skal gælde for alle på arbejdsmarkedet. Dvs. at de ca. 500-700.000 danske arbejdere, herunder sikkert også nogle af Egons medlemmer, der ikke er dækket af en overenskomst, vil få mulighed for kompetenceudvikling som alle andre. Er Egon fuldstændigt ligeglad med dem?

Når smerten i øjnene er væk, så var det måske på tide, at Egon Nykjær forholder sig til det faktiske forslag og ikke undlader at læse det, der ikke passer ind i hans dagsorden.

Dette er mit sidste indlæg i denne sag. Skulle det ikke lykkes at trænge igennem Egon Nykjærs metaltræthed, læsebesvær og svejseøjne denne gang, tager jeg det til efterretning.

Ordet er ditMere Debat