Tip os log ind
 • 1/: Størstedelen af Nido Danmarks stab holder til i fire kontorer ud til en smal kontorgang på første sal i administrations­fløjen i den ældste del af Regionshospitalet Herning. Forsknings­koordinerende ledende overlæge Annette Haagerup (nummer tre fra venstre) har et delekontor nedenunder. ?
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Projekteringen af Nido Danmarks nybyggeri i Gødstrup har fyldt meget i Annette Haagerups daglige arbejde den seneste tid - og vil fortsat gøre det. Til april-maj skulle alle detaljer være planlagt.
  Foto: flemming Hansen
 • 1/: Uddannelseskoordinator, specialkonsulent, fundraiser, forskningsformidler, seniorforsker og uddannelseskonsulent er nogle af titlerne på de 11 medarbejdere, der udgør Nido Danmarks stab, og som også omfatter to ph.d.-studerende.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Som uddannelseskoordinator har Anne Marie Lerche Pedersen kontakt til de læger, sygeplejersker og jordemødre, der underviser hospitalets årligt omkring 1700 elever og studerende. Jan Ulrik Rasmussen kunne som fundraiser se, hvordan der i efteråret fra den ene uge til den anden pludselig blev råd til at bygge hele det planlagte forsknings- og uddannelsescenter i Gødstrup.
  Foto: flemming Hansen

Supersygehuset i Gødstrup knopskyder med forsknings- og uddannelsescentret Nido

Nido Danmarks stab holder til på en kontorgang i det gamle sygehus, indtil forsknings- og uddannelsescentret i 2020 står klar som et knopskud i Gødstrup
28. december 2018, 12.02

HERNING-GØDSTRUP Fra Annette Haagerups kontor snørkler en snæver trappe med hvidmalet trægelænder sig op til første sal i den gamle administrationsfløj på...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Region Midtjylland