Tip os log ind
Sundhedsløbet bliver i år afviklet med chip, så alle efterfølgende kan finde deres nøjagtige tid på nettet.
Foto: Privatfoto

Sundhedsløbet nu med chip

Snart skal skoene snøres til Sundhedsløbet i Vildbjerg
14. maj 2019, 15.32

VILDBJERG Lørdag 25. maj er det atter tid til det årlige Sundhedsløbet i Vildbjerg. Starten går fra Torvet, hvor der vil være velkomst og fælles opvarmning.

Sundhedsløbet arrangeres i samarbejde mellem handelsforeningen og Vildbjerg Motion, og det er i år niende gang, at løbet holdes.

Med Sundhedsløbet ønsker arrangørerne at give både lokale og gæster i byen en oplevelse, hvor fællesskab, fysisk aktivitet og frisk luft er i fokus. Som de tidligere år kan man vælge mellem tre forskellige ruter på henholdsvis 3 kilometer, 5,2 kilometer og 9,8 kilometer, og alle tre ruter går gennem byen og Vildbjerg Søpark.

Der er tradition for en stor aldersspredning i Sundhedsløbet, hvor man kan opleve børn, forældre og bedsteforældre løbe sammen.

En personlig sejr

Alle deltagende børn modtager en medalje, når de passerer målstregen.

»At deltage i et løb kan være en motivation til at få trænet lidt ekstra med alle de sundhedsmæssige gevinster, der ligger i det. Men at deltage i et løb, om det er kort eller langt, kan også være en personlig sejr, som man kan glæde sig over i lang tid bagefter. Nogle går efter at vinde, nogle vil sætte personlig rekord, og rigtig mange går efter det, som måske er det vigtigste: Nemlig oplevelsen og stemningen«, lyder det fra arrangørerne, der i år har besluttet at afvikle løbet med chip, som giver hver enkelt deltager en nøjagtig tid samt mulighed for efter løbet at finde sin tid på nettet.

Ordet er ditMere Vildbjerg