Tip os log ind
  • 1/: Lene Andersen er kantineleder på Alpi, og hun sætter masser af grønne fade frem til morgenbuffeten.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Brødet er hjemmelavet på groft rugmel. Og det er omkranset af masser af grønt.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Bacon er ikke helt forbudt. Her kan man nyde en lille portion med æg til morgenmaden.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Kantineleder Lene Andersen talte varmt om disse »greenies«. Et par lagerarbejdere, der kom forbi spøgte med, at det i virkeligheden bare var en blendet udgave af alle de grøntsager fra i går, som de rigtige mænd ikke gad spise. Men fadet med de grønne drikke blev hurtigt tømt, så den cremede blanding af spinat, broccoli, banan, jordbær, avocado, citron, æblejuice og ylette er et hit hos Alpi.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Selv om der var hjemmelavet lunt morgenbrød og sprød bacon, kunne man konstatere, at rigtig mange af de ansatte i speditionsfirmaet lavede nogle meget sunde og grønne tallerkerner. Typisk var tallerkenen fyldt med frugt, grønt og bær. Mange skulle også lige have en af de små stanniolforme med bacon og æg.
    Foto: Henrik Ole Jensen

Sund snyd i Alpi-kantinen

Skyr i tunmoussen, groft mel i de hjemmebagte rundstykker og broccoli og spinat i drikkevarerne. Kantineleder Lene Andersen snyder gerne medarbejderne - på den gode måde
14. maj 2019, 13.40

Kantinemad Tunmoussen i kantinen i Alpi er luftig og lækker - og lidt snyd. For mens den klassiske opskrift inkluderer masser af smør og 18 procent creme...

Allerede abonnent? Log ind her




Mere Erhverv