Tip os log ind
 • 1/: Stifter og administrerende direktør Mogens Jeppesen stiftede i 2014 virksomheden Green Box. I dag har han 80 ansatte i virksomheden, der laver præfabrikerede badekabiner.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Der er stor diversitet blandt de ansatte hos Green Box. Medarbejderstaben inkluderer både unge, ældre, flygtninge, lokale og folk langvejsfra. Hos Aulum-virksomheden har man for eksempel en ansat, der kører helt fra Varde hver dag, mens der også er en med bopæl i Vestervig.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Når badekabinerne skal laves, sker det på samlebånd. Først bliver gulvene støbt, inden der foretages vådrumssikring og lægges fliser. Herefter ryger de videre og får vægge på, inden interiøret sættes ind og VVS- og elektrikerfolkene tager over.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Hver dag produceres 10 badekabiner hos Green Box. Ifølge Mogens Jeppesen vejer virksomhedens badekabiner kun en tredjedel af de kabiner, der ellers er på markedet. Derfor er virksomheden særlig populær ved højhusbyggerier, hvor de skal hejses ind og monteres.
  Foto: Tom Laursen

Succes-firma er rykket fra 1 til 80 ansatte på få år

Aulum-virksomheden Green Box har over en kort årrække oplevet stor vækst og gjort sig til en markant spiller på markedet for præfabrikerede badekabiner
14. august 2018, 14.00

Vækst Efter at have stået tomme i omkring fire år, var der ikke meget, der tydede på, at de store produktionshaller på adressen Vævervej 30 i Aulum atter...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv