Tip os log ind
Annette Heick som Evita i sin seng med en masse pengesedler. Selvom fotoet er taget fra en prøve, kan folkene bag »Evita« godt sove trygt om natten i vished om, at billetsalget stormer frem. ?PR-
Foto: Mingophoto

Stor interesse for Evita: Billeter til ekstraforestilling sat til salg

Premieren er fuldt booket, og nu sætter MCH Musicals endnu en forestilling i salg til den populære musical Evita
04. april 2019, 12.37

Herning I aften, torsdag, er der premiere på musicalen »Evita« med Annette Heick i hovedrollen i MCH Herning Kongrescenter.

Mandag aften var Annette Heick inviteret i Aftenshowet på DR1 for at fortælle om musicalen.

Interviewet var blot det seneste eksempel på den store interesse for den verdensberømte musical, som MCH Musicals opfører 4.-27. april. En interesse, der også betyder, at MCH Musicals kan melde fuldt booket til premieren i aften i MCH Herning Kongres­center, fremgår det af en pressemeddelelse.

Allerede fem gange udsolgt

Foreløbig er i alt fem forestillinger udsolgt. I februar blev der sat to ekstra shows i salg, og nu åbner MCH for endnu en forestilling. De, som ønsker at opleve den berømte musical, kan således nu sikre sig gode pladser til ekstraforestillingen onsdag 17. april. Der er desuden stadig billetter at finde til de 10 øvrige forestillinger.

- Vi glæder os over den store interesse for Evita og ser frem til torsdag, hvor vi for første gang kan opleve resultatet af de mange måneders forberedelser. At store landsdækkende medier også finder både Annette Heick og hele holdets opførelse af »Evita« i MCH Herning Kongrescenter interessant, har naturligvis stor betydning for os, siger Stina Tang Frandsen, der er projektleder i MCH Musicals.

Ordet er ditMere Herning