Tip os log ind
Stig Elling og Peder Hornshøj har gennem de seneste 30 år både arbejdet sammen og som konkurrenter. Venskabet og respekten mellem dem har haft en stor betydning for, at Stig Elling nu skal arbejde for Herning-selskabet. ?PR-foto

Stig Elling rejser til Bravo Tours

Herning-selskabet har hyret den tidligere Star Tour-direktør som ny rejseambassadør
01. juli 2015, 07.07

Charter I en årrække har Stig Elling nok været det bedst kendte ansigt i rejsebranchen, hvor han under tilnavnet »Rejsekongen« ofte udtalte sig på branchens vegne. Nu har den 68-årige tidligere salgsdirektør hos Star Tour fået nyt job, da Bravo Tours i Herning har ansat ham som rejseambassadør og rejseekspert.

Hos Bravo Tours skal han sammen med administrerende direktør Peder Hornshøj være til at profilere og trække nye kunder til Herning-selskabet, der er landets tredjestørste.

- Vi får fantastisk gode karakterer fra de kunder, der kender os og rejser med os. Men der er stadig mange, der ikke rejser med os, og der håber vi da på, at vi med Stig kan komme ud til lidt flere mennesker, som kan få et kendskab til os, forklarer Peder Hornshøj til Herning Folkeblad.

Der bliver ikke tale om en fuldtidsstilling, og man skal heller ikke begynde at spejde efter Stig Elling i gågaden i Herning eller ved p-pladsen foran Bravo Tours kontor. Det bliver fortrinsvist fra København, at han skal udføre opgaverne for Bravo Tours.

- Det er ikke sådan, at han skal møde ind på et kontor hver dag. Men han skal ud og fremme mange af de gode sager, vi står for og kan, og vi kan bruge ham som specialist på nogle ting, forklarer Peder Hornshøj.

30 års venskab

Det er i høj grad en personlig relation mellem ham og Stig Elling, der har ført til, at de to nu skal arbejde sammen. Stig Elling har 50 års erfaring i rejsebranchen, mens Peder Hornshøj har godt 30 års erfaring at trække på. Da Hornshøj i sit første job for Falke Rejser i Herning fik til opgave at åbne et kontor i København, kom han til at dele kontor med Stig Elling, og de to arbejdede senere sammen i Star Tour og Team Sterling.

Ansættelsen er blevet offentliggjort i en pressemeddelelse her til morgen, hvor Stig Elling også kommenterer sin beslutning om at arbejde for Bravo Tours. Han stoppede som salgsdirektør hos Star Tour ved årsskiftet og har siden tænkt på, hvordan han kunne bevare en vis tilknytning til rejsebranchen.

- Selvfølgelig har jeg savnet det, og det vidste jeg også ville ske. Jeg gik ikke på pension i januar, jeg tog en pause. Det har aldrig været min plan at lave ingenting. Det hverken kan eller vil jeg - jeg har stadig rigtig meget at byde ind med, men det bliver i et lavere tempo. Man må jo acceptere sin alder, siger Stig Elling.

Det føles helt rigtigt

Han understreger, at han havde besluttet, at han kunne ville vende tilbage, hvis det føltes rigtigt.

- Jeg skulle finde det helt rigtige. Et sted, der sætter pris på det samme, som jeg selv gør, vil det samme, og som jeg kan være med til at udvikle. Og så var jeg ikke længere i tvivl om, at Bravo Tours var det helt rette valg, siger han og uddyber:

- Jeg har den dybeste respekt for det, Bravo Tours har opnået på kun 16 år. For mig er de et rejseselskab, der bygger på og holder fast i de rigtige dyder; god service, tryghed på ferien, danske rejseledere, høj kvalitet og value for money. Dyder, jeg altid har stået for og rigtig gerne vil være med til at udvikle.

Ordet er dit