Tip os log ind
Rasmus Steenberg, kapelmester i kongrescentret, spiller piano og arrangerer forden aarhusianske sangerinde Heidie Clemens.?
Foto: Flemming Hansen

Steenberg på jazz-album

17. januar 2017, 15.50

musik Heidie Clemens er navnet på en sangerinde, komponist og sangskriver fra Aarhus, der netop har udsendt sit nye album med titlen »Der Er Kun Én Vej«. Og hun får hjælp fra Herning.

Den folkekære komponist og pianist Benny Andersen har om Clemens sagt:

»Heidie Clemens er et musikalsk unikum: Fremragende sanger, komponist og sangskriver på både dansk og engelsk. Tilmed er hun professionelt indrammet af to musikere på topniveau: Rasmus Steenberg og Poul Erik Jørgensen. Kort sagt, kære tilhørere: I kan glæde jer!«.

Heidie Clemens samarbejder igen på sit andet album med musikerne Rasmus Steenberg (piano, vokal) og Poul Erik Jørgensen (bas).

Arrangementerne er også denne gang skabt i samarbejde mellem Heidie Clemens og Rasmus Steenberg.

Heidie Clemens stemme har en smuk nordisk klang med sit helt eget udtryk. Den er sprød med en tindrende klar tone i højden og en iboende klang af mol, der trænger igennem og fascinerer med undertoner af melankoli og en naturlig sårbarhed.

Musikken er i en konstant organisk udvikling og leger med genrer som jazz og visesang. Melodierne er på en og samme tid melodiøse og præget af raffinerede, finurlige og skæve fraser, som den opmærksomme lytter måske efterhånden vil genkende som Heidie Clemens musikalske signatur.

Ordet er dit