Tip os log ind
Tim Sparv glæder sig over igen at være holdkammerat med Zsolt Korcsmár. Ungareren er både en god forsvarer og en god ven for Sparv.
Foto: Henrik Ole Jensen

Sparv: Zsolt bliver god for os

Tim Sparv har spillet sammen med Zsolt Korcsmár i Greuther Fürth og var med på råd inden skiftet til FC Midtjylland
29. juni 2017, 00.01

Både menneskeligt og fodboldmæssigt har FC Midtjylland gjort et kup med transferfrie Zsolt Korcsmár. Det er holdets midtbanedirigent, Tim Sparv, sikker på.

Han var klubkammerat med den ungarske midtstopper i tyske Greuther Fürth i sæsonen 2013-14, hvor det sydtyske hold blev nummer tre i 2. Bundesligaen og var lige ved at rykke op via playoff-kampe mod Hamburger SV.

- Jeg er helt sikker på, at han bliver god for os. Han er en dygtig forsvarer, der vil give os noget ekstra. Klubben kom faktisk også og spurgte mig på et tidspunkt i processen, og der sagde jeg også, at jeg var helt sikker på, at han vil blive god for os, siger Tim Sparv.

Som forsvarsspiller er Zsolt Korcsmár bundsolid.

- Han er meget allround. Ganske fysisk stærk, god i luften og kan også bygge spillet op nedefra. Han er en dygtig spiller, beskriver Tim Sparv.

Da de spillede sammen i Fürth, endte de også med at have et venskab uden for banen, og Sparv er også sikker på, at ungareren vil passe ind i FCM socialt.

- Zsolt er en teamplayer. Han har nemt ved at tilpasse nye omgivelser. Han er socialt anlagt og taler fint engelsk og en smule norsk. Menneskeligt får vi en fin fyr ind i truppen.

- Han var også en af dem, jeg kom nærmest, da jeg spillede i Tyskland. Jeg glæder mig til at bruge tid med ham igen. Han flytter også til Silkeborg, så det får vi god mulighed for. Han skal nok få en invitation til Bragesvej, smiler den finske midtbanespiller.

Ordet er dit