Tip os log ind
Mattias Tesfaye.

Socialdemokratiet vil føre en stram udlændingepolitik

14. maj 2019, 10.15

UDLÆNDINGEPOLITIK Venstre har i disse dage travlt med at fortælle, hvad Socialdemokratiet mener. Derfor vil jeg nu fortælle om vores egen politik.

Socialdemokratiet vil videreføre den stramme udlændingepolitik. Den er der et bredt flertal for i befolkningen og i Folketinget. Det flertal vil også være der efter næste valg. Måske er det endda styrket.

Venstre og Dansk Folkeparti siger, at vi vil rulle de lave ydelser til udlændinge tilbage. Det er ikke sandt. Det ville betyde, at en indvandrerfamilie med tre børn, der lige er kommet til Danmark, vil få en »lønforhøjelse« på 117.000 kroner om året. Det ville være dybt urimeligt overfor dem, der hver dag knokler på arbejdsmarkedet i hårde jobs. Det er ikke Socialdemokratiets politik.

Vi har lagt vores politik frem. Vi har en samlet plan, hvor vi fastholder den stramme udlændingepolitik. Vi skal have styr på antallet, der kommer hertil, og sikre en bedre integration. Samtidig skal vi hjælpe mere i nærområderne, så flere kan se en fremtid i deres hjemland og ikke søger mod Europa.

Ordet er ditMere Debat