Tip os log ind
  • 1/: Det har formentlig aldrig været grimmere at ankomme til Ikast med tog, end det er lige nu. Det skyldes naturligvis, at der arbejdes med kloakker, fjernvarme, gadelys og belægning. Men også, at det stærkt forfaldne baghus ved Spinderokken er blevet mere synligt efter at en række træer er blevet fældet, og nogle af de afskærmende hegnsbrædder har søgt mod jorden.
  • 1/: Gavlen på Spinderokken er blevet sandblæst. Mandag blev de gullige kakler på forsiden af ejendommen fjernet. Når arbejdet med renoveringen er bragt til ende, vil den gamle ejendom formentlig ikke være til at kende igen.
  • 1/: I dag kan man kun ane den gamle Carlsberg-reklame på Spinderokkens gavl. En tredjedel af reklamen på muren har manglet, siden førstesalen på huset udbrændte for efterhånden mange år siden.
  • 1/: Spinderokken har i dag toilet, køkken og lager i en del af baghuset. Når det er revet ned skal der opføres en ny bygning til samme formål.
  • 1/: En sand øjebæ.

Snart slut med ruin-velkomst i Ikast

Ejendommen, der huser værtshuset Spinderokken, renoveres - baghuset væltes
25. juli 2017, 17.04

Ikast Der er ikke mindst særdeles godt nyt på vej til dem, der bor i området ved stationen - og naturligvis til folk, der ankommer med toget til Ikast. Om ikke ...

Allerede abonnent? Log ind her