Tip os log ind
Sørvad Fitness vil gerne vise, at foreningen har plads til alle, siger Dorthe Blindkilde (t.v.) her sammen med Pernille Dalgård Pedersen.
Foto: Henrik Ole Jensen

Smagsprøver på fitness

18. januar 2019, 07.26

SØRVAD Sørvad Fitness fejrer 10-årsjubilæum i år og har valgt at tilbyde »Fitness Tryday« søndag 27. januar i Sørvad Kultur og Idrætscenter.

- Ud over at give deltagerne en sjov dag og gode træningsoplevelser håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness i foreningen. Foruden at give smagsprøver på vores fitness vil vi nemlig gerne vise, at vi er en forening med plads til alle, forklarer Dorthe Blindkilde, som er med til at arrangere dagen.

Fitness Tryday er en event i foreninger landet over, hvor alle over 14 år helt uforpligtende kan prøve forskellige fitnessaktiviteter, inden de måske tilmelder sig et hold og binder sig for en sæson.

I Sørvad Fitness er der mulighed for at prøve indoor cycling, TRX, kettlebell, rygtræning, pilates, seniortræning, udendørs træning, »fedtdræber timen« samt få en prøvetime i fitnesscentret.

- Dagen slutter med et foredrag af sundhedsspecialist Jeanette Nørlund. Og vi håber selvfølgelig, at nogle af deltagerne får lyst til at melde sig ind efterfølgende, siger Dorthe Blindkilde.

Ordet er ditMere Vildbjerg