Tip os log ind
  • 1/: Freja Schmidt Troelsen i færd med at blive sminket inden aftenens generalprøve på Frk. Nitouche i Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter. Freja Schmidt Troelsen spiller hovedrollen som Charlotte, som Lone Hertz gjorde det i klassikeren fra 1963.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: Forrest ses Martin Brincker, der har rollen som premierløjtnant Parsberg. Han har fire gange været med til musicals i Skarrild. I 2016 havde han også hovedrollen - som Elvis i »All Shook Up«.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: »Frk. Nitouche« har premiere i morgen med 18 medvirkende og 50 personer bag scenen til at hjælpe med lys, lyd, kostumer, billetsalg og så videre. På billedet er det Freja Schmidt Troelsen og Brian Andersen som henholdsvis Charlotte og Celestin.
    Foto: Tom Laursen

Skuespillere klar til premieresus

I aftes var der generalprøve på SMUK Teaters opsætning af »Frk. Nitouche«, hvor de sidste forberedelser blev gjort inden premieren i morgen
29. januar 2019, 12.52

Skarrild Nonnekjoler, stribede kjoler og blå uniformer. I går var der generalprøve på SMUK Teaters opsætning af musicalen »Frk. Nitouche« i Skarrild-Karstoft...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Skarrild