Tip os log ind
Emil Kehlet er uddannet tjener og sommelier.
Foto: Pr-foto

Skarrildhus har ansat ny restaurantchef

20. december 2018, 17.38

Ledelse Skarrildhus Hotel & Konference har ansat Emil Kehlet som ny restaurantchef, oplyser hotellet i en pressemeddelelse.

Ansættelsen skal ses som sidste skud i den modernisering, der i de sidste år har præget hotellet. Valget af den faguddannede tjener og sommelier blev ifølge direktør Kirsten Secher Villumsen truffet med henblik på at give Skarrildhus en skarpere gastronomisk profil.

- Sinatur ligger en gastronomi båret af økologi og råvarer fra lokale producenter i kombination med kvalitetsvine fra europæiske vinhuse vores hjerter nært. Vi elsker at forkæle gæsternes smagsløg og fortælle de gode historier. Men Skarrildhus handler i ligeså høj grad om skabe nærvær og uforglemmelige oplevelser, og det er det Emil og hans team skal være med til, siger Kirsten Secher Villumsen, der har høje forventninger til sin nye restaurantchef.

Emil Kehlet ser frem til opgaven.

- Gæsterne på Skarrildhus Hotel & Konference skal have gastronomiske oplevelser, de aldrig glemmer. Det er den devise, vi arbejder ud fra. Det stiller høje krav til de kvalitetsvine, vi serverer og ikke mindst til de historier, vi fortæller om alt fra vinbønder til lokale producenter, siger han.

Ordet er ditMere Erhverv